En lite annorlunda brudbukett · Platt bukett i oasis

För ungefär en vecka sen gjorde vi en av de mest spännande och utmanande skoluppgifterna hittills, nämligen en platt brudbukett. Jag vet det låter lite märkligt, men de blev faktiskt ganska läckra! De är gjorda i en liten oasisi-klump som vi har stuckit blommor i från sidan.

· Brudbukett blir bordsdekoration ·

Jag fick med mig min hem så den hamnade i en liten skål på vårat soffbord här hemma. Helt plötsligt hade det blivit en riktigt härlig platt bordsdekoration.
Vad tycker du? Hade du velat haft en platt brudbukett eller tycker du att den passar bättre på bordet?

En platt bukett, helt klart ovanligt men också en väldigt kul idé till en brud som inte är särskilt klassisk. Detta är nästan så lång bort man kan komma från min egen brudbukett men jag gillar det ändå på nåt sätt. Jag tycker att färgerna blev väldigt vackra. Jag gillar annars inte att blanda rosa, rött och lila men i just det här arbetet funkade det på nåt spännande sätt.

 

2 kommentarer på “En lite annorlunda brudbukett · Platt bukett i oasis

 1. Hej bästa Lina!
  Jag tycker den passar väldigt bra som en bordsdekoration!
  Blir lite nyfiken på hur den ”överlever” …har du en oasis gömd inuti?

  Härlig blogg förövrigt, passar dig som hand i handsken!

  Lycka till med den,
  kram Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *