Höstfärger · Fotografering med Mattssons Fotografi

· Höstfärger·

Hösten är inte min favoritårstid, jag tycker att den mest är kall och mörk. Men det är ju svårt att inte älska alla fantastiska höstfärger som kikar fram även om de inte varar så länge. Min syster passade på att ta vara på färgerna den korta stund de fanns kvar. Här kommer ett smakprov från hennes fina fotografering som jag fick äran att göra kransar och buketter till. Vi ville att fotograferingen skulle ha en väldigt naturlig känsla och därför är nästan allt material som jag har använt mig av plockat i skogen. Jag älskar att kunna använda mig av material som är vilt och inte framodlat, det är både miljösmart, vacker och helt gratis. Bara fördelar!
Kolla in resultatet här nedanför och glöm inte att gå in och följa min systers fotosida på instagram Mattssons Fotografi
Stort tack till Sofia, Amanda och Amanda som ställde upp som modeller!

Höstfoto

Höstbukett1

Höstig bukett

Höstfärger

Höstbukett3

Höstfoto

Höstbukett fotografi

Bukett

fotografi kransar

Höstfotografi

Höstfotografering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *