Vintriga dörrkransar

Dörrkransar – ett måste till jul, tråkigt för mig att jag bor i lägenhet och inte får sätta upp något på dörren bara. Jag har ändå fått pysslat och gjort lite kransar i skolan. Tänkte dela med mig av dem och hoppas att jag kan inspirera någon. Jag gillar när kransar är lite vilda och busiga. För att skapa en sån känsla så har jag valt att blanda olika material.

Den här kransen är en mix av nobilis-gran, blåbärsris, eucalyptus och tistlar. Det blev väldigt fint att blanda olika strukturer och olika nyanser av grönt. Jag kan inte riktigt få nog av taklökar, så den här kransen fick två stycken som dekoration. Tillsammans med några kanelstänger som tar fram en brun ton i taklökarna.

· Naturlig och vild ·

Den andra kransen är en blandning av vi nobilis-gran, blåbärsris och vitlav. Den här fick en lite mer skogig känsla med kottar, kanel, videkvistar och stjärnanis som dekoration. Jag tycker att det är så vackert att endast använda mig av naturliga material i kransar. Det känns liksom mer rätt än att stätta i massa julkulor och sånt.

Såhär blev mina kransar.
Ganska klassiska men ändå väldigt härliga. Jag skulle gärna ha hängt upp en av dess på min dörr om jag hade fått.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *