Vintrig bordsdekoration

Nytt år och återigen en vinter nästan helt utan snö. Jag är ingen vintermänniska men jag är definitivt ingen höstmänniska. Vintrar utan snö blir som en enda långdragen höst. Vintern är ju inte slut än så man kan alltid hoppas på att det blir lite vitt ute snart. Så länge får jag ta in lite vintriga blommor att pigga upp mig med.

bordsdekoration

bordsdekoration

· Vitt ·

Det här är en liten rund dekoration som jag gjort i skolan. Den blev helt i vitt vilket jag tyckte blev lite härligt såhär till vintern. Speciellt när man är trött på allt det röda efter jul. Den vita färgen bryter av väldigt fint mot den lite ruffa betongkrukan. Jag har blandat väldigt mycket olika sorters blommor. Det blir ändå en fin enhet i arbetet eftersom alla blommor har samma färg.

bordsblommor

bordsdekoration

bordsdekoration

Oftast brukar jag jobba med mycket grönt men denna dekoration fick mest blommor istället. Jag tycker att den blev väldigt härlig och lite busig även fast jag inte har använt mig av så mycket grönt. Det som är så fantastiskt med just snittdekorationer som denna, som är gjord i stickmassa, är att de håller sig väldigt länge. Eftersom blommorna inte har så mycket stjälk kvar så är det lättare för dem att dra vatten vilket ökar deras livslängd. Vackert och hållbart!

Kommentarer på “Vintrig bordsdekoration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *