Två helt olika brudbuketter

Idag sitter vi i bilen påväg upp till höga kusten och årets första bröllop. Så fint att få gå på bröllop! Bland allt det där fina tycker jag såklart att det är så kul med brudbuketterna. Det är få andra dagar i livet som är så förknippade med just blommor. Hur ofta annars går man runt och bär på en vacker bukett en hel dag liksom?

Idag tänkte jag visa er lite bilder på två brudbuketter som jag har gjort i skolan. Det roliga med just dessa två buketter är att de är så otroligt olika.

· Handbunden brudbukett ·

Den här vilda och lite busiga brudbuketten gjorde jag i början av juni förra året. Det är väldigt roliga att kolla tillbaka på arbeten som är gjorda tidigt i min utbildning för att se hur mycket man har utvecklas. Just den här buketten är dock ett sånt arbete som jag kollar tillbaka på och fortfarande känner att jag är väldigt nöjd med. Om jag skulle gifta mig idag så skulle min brudbukett se ut ungefär såhär. Jag älskar när det är mycket busigt och lite annorlunda grönt material i buketter. Det här är en ganska trendig bukett på många sett och jag förstår verkligen varför!

· Limmad brudbukett ·

Den här buketten gjorde jag i skolan den här veckan. Jag vet egentligen inte riktigt om man för kalla det för en bukett. Det är en luffarslöjdskonstruktion som är lindad med garn och sen har jag limmat blommor på den. Den här typen av brudbuketter ser man inte så ofta. Stilen på buketten är ganska långt ifrån det modet som är just nu. Det var ett väldigt kul och lite pilligt arbete att göra. Det fina med den här buketten är att det går åt väldigt lite material för att göra den. Skulle uppskatta att buketten innehåller blommor som skulle kosta ungefär 250:- ut i butik. Det är dock desto mer arbete med den här modellen i jämförelse med en vanlig handbunden bukett.
Jag tycker att den här buketten också känns lite busig även fast att den är väldigt arrangerad. Väldigt kul med brudbuketter som inte är som alla andra.

 

Jag ser fram emot bröllopssäsongen som faktiskt snart är i full gång. Ska du gifta dig i sommar och behöver hjälp med blommorna? Hör gärna av dig till mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *