Pall från myrorna får en ny chans

Jag fick en ledig tisdag igår efter en väldigt intensiv morsdags-vecka. Jag har det så lyxigt att jag får bo i en stad där det finns ett gäng loppisar som har öppet även på tisdagar. Så dagen innehöll ju självklart en liten loppisrunda. Jag snubblade över denna fina pall på myrorna. Efter lite funderande fick den åka med hem. Jag gillar formen på den och framförallt att det är förvaring i den. Man tackar ju aldrig nej till lite extra smart förvaring liksom.

· Återbruk ·

Jag älskar att gå på loppis med syftet att leta efter potential i gamla grejer. Jag tycker att det är så härligt att göra om grejer för att få det lite mer som jag vill. Därför kollar jag mycket på former och grunder på saker jag handlar när jag går på loppis. Jag kan verkligen fastna för potentialen i en form på till exempel en lampskärm och bli inspirerad av det. Denna pall har en bra grund och en fin form, med lite nytt tyg och lite snygga detaljer kan den bli riktigt snygg tror jag.

· Nytt tyg ·

Det gamla tyget var inte så fräscht och dessutom passade det inte riktigt in i vårt vardagsrum där jag tänkte att pallen skulle få stå. Jag rotade fram resterna av det senapsgula tyget som jag använd när jag sydde mina soffkuddar. Efter lite skarvning lyckades jag få den lilla tygbiten som jag hade kvar att räcka till hela pallen. Eftersom att det var lite snålt med tyg så blev finishen på insidan lite sådär. Jag hittade ett band här hemma som jag valde att använda för att snygga till kanterna lite på insidan.

Klart! Vad tycker ni? Jag tycker att den fick ett riktigt lyft, framförallt passar den mycket bättre i vårt vardagsrum nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *