Ledig söndag och blommor från mina föräldrars trädgård

Idag har jag en ledig söndag efter en hel vecka med jobb. Jag började dagen med pannkaksfrukost med lillasyster innan hon skulle vidare till jobbet. Mamma och pappa är på semester så hon har hela huset för sig själv. Jag gick lös lite i mammas och pappas trädgård och gjorde en härlig trädgårdsbukett. Det blev lite för mycket fina bilder på buketten så jag måste dela med mig av ett gäng.

· Trädgårdsblommor ·

Det som jag saknar mest med att bo i lägenhet är nog att inte ha någon trädgård. Jag älskar verkligen att få gå lös på trädgårdsblommorna. Även om det är mycket blommor som har blommat över lite för tidigt i år så det finns också mycket vacker kvar. Jag blir så otroligt inspirerad av all vacker lavendel som blommar så fint nu! När vi väl skaffar trädgård så vill jag ha hela rabatter med lavendel. Det är både vackert och doftar gott. Dagens bukett fick helt enkelt bli i lila toner. Jag har använt mig av lavendel, veronica, bolltistlar, brudslöja, höstanemoner och dillblommor.

Nu ska jag iväg och hämta hem min man som har varit på barnläger i en vecka. Det ska bli väldigt fint att det blir lite liv där hemma igen. Blommorna fick så kvar på köksbordet hemma hos mamma och pappa. Jag hoppas att de kan pigga upp min syster, som har jobbat hela helgen, lite i alla fall.
Hoppas att ni får en fin söndag vänner!

2 kommentarer på “Ledig söndag och blommor från mina föräldrars trädgård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *