Emma och Antons bröllop · 2018 09 29

Äntligen börjar bilderna från sommarens och höstens bröllop rulla in. Först ut är faktiskt senaste bröllopet, nämligen Emma och Antons bröllop i slutet av september. Så härligt med riktigt höstliga bilder. Man får drömma sig tillbaka lite till när hösten var sådär riktigt färgglad och fin.
Jag fick i alla fall äran att göra en riktigt höstliga bukett till det fina brudparet. Dessutom så var min duktiga syster bröllopsfotograf också. Kolla in hennes foton på Mattssonsfotografi på Instagram.
Här kommer lite för mycket bilder från deras fina dag, det är liksom lite svårt att låta bli!

· Fotoplatsen ·

Bilderna är tagna vid Karlslunds herrgård en bit utanför Örebro. Jag har aldrig varit där själv, men omgivningarna blev så fina på bild. En plats som bjuder på både fina grönytor men också en massa gamla vackra tegelväggar.  Jag är ju också lite svag för den tegelröda färgen. Dessa grova material och omgivningar lyfter fram alla vackra mjuka material så fint. Den tegelröda färgen tar också fram färgerna i buketten så mycket.

bröllops foto

· Blommorna ·

Bruden hade önskat en lite busig höstbukett, annars fick jag väldigt fria händer. Några veckor innan bröllopet var jag hemma hos mamma och pappa och fastnade för de orangea japanska lyktorna som mamma hade i rabatten. Japanska lyktor är väldigt tacksamma eftersom det går så bra att torka dem. Till buketten fick de lega på tork i några veckor och sen har jag trådar upp dem för att kunna använda dem i buketten. Annars består buketten av vinröda dahlior, röda mininypon, röd/rosa krysantemum, ljung, vinröda grässtrån och eukalyptus. Buketten har alltså både inslag av orange, rött och rosa. Vid första anblicken så är detta färger som man inte tänker ska funka bra ihop. Men de ligger så nära varandra och genom att jobba med olika nyanser av färgerna så blir det en väldigt härlig enhet.

Så åter igen stor grattis till det vackra brudparet Emma och Anton!
Fin att få vara med på ett litet hörn på eran bröllopsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *