Bloggen firar ett år · fyra favoriter

Bloggen firar ett år idag. Ballonger och konfetti för det! Tänk vad tiden går och vad mycket som har hänt på ett år. Det jag ändå är mest tacksam och stolt över är att jag nu är färdig florist och att jag klarade mitt yrkesbevis. Tänk att få jobba med något som jag gillar så mycket. Det är lyxigt.
Jag tänkte ge er en liten sammanfattning och dela med mig av fyra av mina favoritinlägg från det gångna året.

Blomstrande lampskärm yrkesbeviset

Jag klarade det! · Yrkesbeviset

Den 18 april gick jag upp till prövning med mitt yrkesbevis. Efter några månaders jobba, mycket tankar och en hel del ångest var det äntligen dags. Vi blev instängda en heldag i vårat klassrum och fick stå och sätta ihop våra arbeten som vi hade planerat och förberett för så länge. Det var länge sen jag var så nervös. Tillslut fick jag ihop det. Så häftigt att få se slutresultatet av det som man har jobbat med så länge. Är väldigt stolt över mig själv att jag klarade det. Hela min resa från idé till färdigt resultat finns här på bloggen.

Bukett yrkesbeviset

Blomstrande lampskärm yrkesbeviset

loppiskläder

Loppiskläder stranden

Loppiskläder · en hållbar konsumtion för vår jord

I somras fick jag utmana mig själv och ställa mig på andra sidan av kameran. Tur att man har en så duktigt syster som tar så fina bilder. Henne hittar ni på Mattssonfotografi. Vi gjorde en fotografering med loppiskläder. Hållbarhet och miljö är verkligen ett ämne som har växt mycket för mig under det senaste året. Detta är viktigt hörrni, vi har bara en jord. Därför känner jag mig lite extra nöjd över detta inlägget och hoppas att jag får vara med och inspirera. Jag fick slå ett slag för loppis och en hållbar konsumtion och det kommer jag att fortsätta göra. Heja loppis!

loppisjacka

retroklänning

Provrörsvas i betong

25 kg betong · Nu ska här gjutas

Det här pysslet gjorde jag i våras. För mig som oftast jobbar med lite mer mjuka och formbara material var betongen minst sagt en utmaning. Men väldigt kul! Jag är lite sådär extra nöjd med den lilla vasen av provrör. Funderar på att göra fler och sälja om det skulle finnas intresse av det. Vad tror ni?  Kul också att få lite användning av alla de glasrören som jag köpte in till mitt yrkesbevis. Jag har fortfarande massa betong kvar, så har ni mer ideér om roliga pyssel med betong så är jag öppen för förslag.

Kruka i betong

Kruka och ljushållare i betong

fotografi kransar

Höstbukett

Höstfärger · fotografering med Mattssonsfotorafi

Ett av mina absoluta favoritinlägg på bloggen är det här. Det är också ett av de första som jag la ut. Jag och Amanda fotade detta förra hösten, några veckor innan jag skulle lägga ut bloggen. Jag längtade så mycket till att bloggen skulle bli klar så att jag kunde få visa upp de här bilderna. Jag gillar dem fortfarande väldigt mycket! Så härliga färger och fina tjejer. Jag tycker ju också att det är härligt att få gå lös på allt naturen har att erbjuda och skapa.

Bukett

Höstfärger

Detta var några av mina favoritinlägg från bloggens första år. Vad gillar ni? Vad skulle ni vilja se för inlägg framöver?
Jag är så tacksam för alla era åsikter och erat stöd.
Ett år avklarat och fler ska det bli! Ska jag vara helt ärligt så trodde jag nog inte att jag skulle hålla på såhär länge. Men jag tycker om detta så mycket! Så stort tack för att ni är med och följer. Jag hoppas att ni hänge med mig i några år till.

Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *