Leah och Jonathans bröllop · 2019 09 28

En sån där riktigt krispig höstdag för precis ett år sen gifte sig Leah och Jonathan. Jag fick vara med och blomstra till deras dag. Det känns så kul att jag äntligen kan visa upp dessa fina bilder från deras höstbröllop tagna av Aaro Keipi, in och kika på hans hemsida här .
Håll till godo!


Photo by Aaro Keipi

Festlokalen

Både festen och vigseln var i festmagasinet i Dylta bruk här utanför Örebro. En väldigt härlig lokal till ett sånt här härligt höstbröllop. Jag och min man har länge drömt om en lada som vi kan göra om till en festlokal och det är ju verkligen något sånt här vi skulle vilja ha. Vi känner inte brudparet personligen utan fick kontakten med dem via brudgummens kusin. Därifrån fick vi även frågan om att hämta folk när festen var slut och köra in till Örebro och det hakade vi ju på av ren nyfikenhet för att kika på hur det såg ut. De hade gjort lokalen så himla fin! Älskar dukningen med de busiga löparna. Snodde den ideén själv när vi hade kalas förra helgen.

Photo by Aaro Keipi 

Blommorna

Det bästa med höstbröllop är ju att det är helt i min färgskala – Det där burriga och mörka. Jag älskar att matcha mörka vinröda färger med aprikost. Det är också något härligt med att välja blommor efter säsong eftersom de då också matchar så fint i färg till naturen. Till detta höstbröllop fick jag verkligen frossa i liljor, rosor, dahlior, nypon och massa annat höstligt och fint.

Brudparet är bosatta i USA eftersom bruden är amerikan och därför var all kontakt jag hade med dem innan bröllopet via mail. Speciellt på sitt sätt och utmanande för mig att ha konsultation på engelska. Mycket googlande på blomnamn blev det. På torsdagen innan bröllopet insåg jag att eukalyptus som jag hade beställt till borden inte hade kommit. Så jag fick sätta mig i bilen tidigt på fredag morgon och åka till Västerås och handla det. Det var mycket som skulle göras till detta bröllop, kransar, buketter och corsage till brudföljet. Även handledscorsage till brudparets mammor, vilket var väldigt nytt för mig. Så det tog sin lilla tid att förbereda allt och det blev en lång dag med min lilla resa till Västerås där på morgonen. Men tillslut blev allt klart!

Photo by Aaro Keipi

Så fint att få se tillbaka på den här dagen, såhär ett år senare. Tack till Leah och Jonathan för förtroendet!
Man kan säga att det har känts lite tomt detta år när det inte blivit så mycket bröllop på grund av… ja ni vet. Hoppas på en bättre bröllopssäsong nästa år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *