Beatrice och Christians bröllop 2020 08 15

En väldigt varm dag för ett år sen fick dessa fina vänner säga ja till varandra. De kan vara de mest relationella människorna jag känner. De hade planerat för ett stort bröllop med närmare 200 gäster. Det slutade med ett bröllop på 50 personer, pga. 2020, ja ni vet…  Jag vet att de såklart hade önskat och hoppats på nåt annat, men det ”lilla” bröllopet kändes så dom. Nära och intimt, precis så där som de är. Att deras vänner betyder mycket för dem blev liksom ännu tydligare när det inte var så många. Vilken ära att min lilla familj fick vara med!
De fantastiskt fina bilderna är tagna av Zandra Erikshed

Brudbuketten

Bea utmanade mig rejält med den här buketten. Jag som i vanliga fall är ganska så färglös i det jag skapar skulle jobba med färg. Helt ärligt, jag har aldrig gjort någon bukett så färgglad innan. Buketten blev en salig blandning av trädgårdsblommor, fynd från skogen, köpeblommor och mina torkade blommor från vardagsrumsbordet. Allt fick vara med!
Jag tror att jag faktisk sakta men säkert börjat våga lite mer färg efter detta bröllop. Kul med färgkaos, och att det på något sätt funkar ihop.
Tärnbuketterna gjorde vi tillsammans kvällen innan, kul och personligt (och en aning rörigt för mig som skulle försöka instruera fem personer på lite för kort tid hur man skulle göra). Men också något som andas så Bea på nåt sätt.

Jag måste också bara få visa upp de otroligt fina tackkorten vi fick. I kuvertet låg inte bara en fin bild på brudparet utan även bilder på oss, som var tagna under dagen. Att man själv fick känna sig lite fin trots två månader gammal bebis, mjölk och svettfläckar i kombination med otroligt oförlåtande klänning.

Men ni! Tack för en otroligt fin dag, tänk att det redan gått ett år, plus en dag. Grattis på bröllopsdagen, en dag för sent, herr och fru Edlund.

2 kommentarer på “Beatrice och Christians bröllop 2020 08 15

  1. Lina!!! Vilka ord och vilken text. Vi är så tacksamma för er och att ni fanns med på vårt bröllop.

    Tack för du gjorde Beas bukett och blommorna till oss alla. Vi saknar er 🙂 Detta inlägg är värt ett svar från oss båda enskilt. Tack!!!

  2. Men åh så roligt att se och läsa! Så glad att jag fick ge en positiv utmaning Du är fantastisk och jag är fortfarande så glad och tacksam för min helt underbara bukett!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *