Emelie och Adrians bröllop · 2019 05 04

I våras fick jag vara med på Emelies och Adrians fina bröllop. Så mycket glädje att få vara med på deras speciella dag.

· Ett litet familjeföretag ·

Det är alltid lika lyxigt när min man och min lillasyster agerar bröllopsfotografer. Dream team ju! Amanda och Kristoffer gjorde ett fantastiskt jobb med att fota. Det var också de som hade hittat platsen vi var på. Fotograferingen skedde på en vitsippeäng i närheten av Lanna utanför Örebro. Några vitsippor hängde tappert i, även fast det hade gått en bit in på våren. När Kristoffer och Amanda var där och rekade några veckor innan stannade de på en plats på måfå för att ängen såg fin ut. En liten bit in blev de också överraskade av ett vacker kalkbrott som blev riktigt läckert på bild. Kom ihåg att kolla in båda Mattssonsfotografi och KristofferZettergren på Instagram!

· Ringen ·

Det är mycket fokus på ringar en dag som denna. Men för det här brudparet var det en annan ring än själva vigselringen som var i fokus. Emelie och Adrian har nämligen känt varandra länge. Den lilla smidesringen på bilden fick Emelie av Adrian redan när det gick på lågstadiet. Då var ringen alldeles för stor. Sen har livet tagit dem på olika resor men tillslut fick de landa tillsammans. Nu passade ringen perfekt på deras bröllopsdag!

· Blommorna ·

Brudparet önskade sig riktigt vårliga blommor i vitt och grönt. Helst hade nog bruden haft en stor bukett med vitsippor i händerna. En liten dröm som jag själv hade för mitt eget bröllop tills vi bestämde oss för att gifta oss i juni. Dessutom hade blommorna hållit i ca 5 minuter också… Så det fick bli en bukett bestående av stora härliga dhalior, lejongap, slöjsilja och brudslöja istället. Och en riktigt busig sådan också. I nästan alla inspirationsbilder som brudparet hade valt fanns det med vippjasmin. Så det var jag ju bara tvungen att ha. Jag fick jaga lite eftersom säsongen i princip var över men tillslut fick jag tag på en på kruka. Det visade sig att den var väldigt snabbväxt, efter att ha klippt ner den helt växte den upp på bara någon månad. Nu står den på en hylla här hemma redo för nästa bröllop.

Tack fina ni för att jag fick vara med på eran dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *