Min julgran

I min familj har det varit lag på att man inte får pynta julgranen före dagen innan julafton. Jag kunde inte hålla mig i år så jag tjuvstartade lite. Så nu är äntligen vår julgran uppe och pyntad med allt mitt pysslade pynt.

julgranspynt

julgranspynt

· Hemmagjort pynt ·

Det var så roligt att äntligen få hänga upp allt pynt jag har pysslat. Det blir verkligen en helt annan grej att få se allt på plats i granen.
Just de här stjärnorna är små ljusglorior som egentligen ska hänga över ljusen på adventsljusstakar. Jag köpte ett gäng som jag tänkte ha på min ljusstake men de räckte inte till alla ljusen så de fick bli julgranspynt istället. Jag har bara klippt isär dem och bundit i ett litet snöre.

Julgranspynt

pepparkakor

· Pepparkakor ·

Jag och mina systrar började för några år sen göra pepparkakor till granen varje år. Det är både fint och luktar väldigt juligt och härligt. De här pepparkakorna ska bara få sig lite glasyr och ett band att hänga upp dem i.

julgran

Julgran

trälåda

· Trälåda som julgransfot ·

Vi hade ingen julgransfot så jag fick cykla iväg till röda korset och köpa en. Eftersom julgransfoten var ganska ful så ställde vi den i en trälåda. Jag tycker att det funkade väldigt bra istället för att köpa en dyr ny fot.

trälåda

Julgran

julgran

julgran

Nu är det verkligen julkänsla här hemma, och med det vill jag passa på att önska er en riktigt god jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *