Nyårsdukning

Det börjar dra ihop sig mot nytt år och jag har börjat ladda för nyårsfest. Jag är egentligen inte så förtjust i nyår och har alltid tyckt att det är aningen överskattat. Vi ska ha några vänner över på söndag så då får jag ändå ta chansen att duka lite fint här hemma. Tänkte dela med mig av hur min nyårsdukning kommer se ut på söndag.

Nyårsdukning

Nyårsdukning

Nyårsdukning

· Blommor ·

Jag samlade på udda glasvaser till vårt bröllop och även fast jag har lämnat bort många så har jag ändå många fina små vaser kvar. Jag tycker att det är väldigt fint att blanda vaser och bara sätta några blommor i varje. Varje blomma får verkligen tala för sig själv och dessa fantastiskt vackra mörklila anemoner gör verkligen det.

Nyårsdukning

· Guldigt ·

Jag har använt mig av mycket guld i min dukning, tycker att det passar bra till nyår. Jag har plockat ihop ett gäng olika mässings-ljusstakar med ljus i lite olika färger. Förrättstallrikarna och den lilla stjärnan på servetten plockar upp guldfärgen väldigt fint. Här har jag passat på att återanvända mitt julgranspynt både som servett-dekorationer och med papperskristallerna som ligger löst på bordet.

Nyårsdukning

Nyårsdukning

· Speglar ·

För att fylla ut bordet och och förstärka dekorationen så har jag lagt speglar på bordet. Jag hade fem i lite olika former, det har blivit lite av ett genomgående tema att allting på bordet är lite udda. Jag tycker att det blir lite mera liv i en dukning när man blandar lite. Vår bordsskiva är så snygg så jag ville inte dölja den med en duk, vilket gjorde att speglarna blev ett bra alternativ till duk. Det händer något mer än bara bordsskivan men det tar inte över

Nyårsdukning

Nyårsdukning

Med denna nyårsdukning vill jag önska er ett gott nytt år och en bra start på 2018.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *