Helg, vårblommor och billiga begonior

Fredag och ledig helg! Jag måste säga att det känns väldigt välbehövligt efter en intensiv vecka med både jobb och pysslande inför yrkesbeviset. Nu har jag landat hemma och har lite mer fix med yrkesbeviset framför mig innan jag får ta helg på riktigt. Påsken är nästan helt utstädad. De enda spåret som finns kvar är lite blommor på köksbordet.

· Min påskbukett ·

Ja det här är faktisk min påskbukett och nej den är inte gul. Jag är inte så förtjust i gula blommor så det fick bli lila istället. Den här buketten är väldigt mycket ”Lina”. Ranunkel, Anemoner, Stjärnflocka och Klematis. Nästan alla mina favoritblommor i en och samma bukett. Just nu sitter jag och njuter av resterna av den. Det är liksom sista chansen på både ranunkeln och anemonen nu eftersom att säsongen är på väg att ta slut. Så jag tänker njuta riktigt ordentligt av dessa sista vackra blommor.

 

· Begonia ·

Jag fyndade en ranglig begonia idag på blomsterlandet. Begonior är väl egentligen lite av en ”tant-blomma” men den är faktiskt ganska vacker kan jag tycka. Jag klippte i alla fall ner den och satt den i vas istället för att ha kvar den i krukan. Det blev tre små söta vaser som jag spred ut här hemma. Måste säga att det blev ganska mycket snittblommor för en tia och jag gissar på att de kan hålla sig ett bra tag också.

Trevlig helg vänner!

2 kommentarer på “Helg, vårblommor och billiga begonior

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *