Vårfotografering tillsammans med Mattssons fotografi

Våren, som jag har längtat efter den! Nu är den äntligen här och det blommar för full utomhus. Jag har planerat för en vårfotografering tillsammans med min syster på Mattsson fotografi i några månader nu. Inte för att det var särskilt mycket att planera, men mer för att jag har längtat efter att det ska bli lite grönt och vackert ute. En solig dag i förra veckan gav vi oss i alla fall ut i stadsparken här i Örebro för att fota lite. Vi lånade med oss fantastiska Amanda Nilsson som alltid ställer upp som modell. Alltså vilket dream team jag har! Här har ni det färdiga resultatet, blommor av mig och foto av Mattsson Fotografi.

· Stadsträdgårdens växthus ·

Vi var in i stadsträdgårdens växthus och tog lite bilder. Jag hade aldrig varit där innan, trots att jag bor så nära. Det var ett ganska litet växthus men helt klart värt ett besök. När vi var där så var det avstängt på grund av att det skulle vara konsert längre in i huset på kvällen. Vi frågade om vi fick smita in ändå och det gick bra. Lyxigt att få vara där alldeles ostört. Jag är ju lite svag för växthus med gamla lerkrukor och massor av häftiga växter. Jag tycker också att växthusmiljön gav en ganska cool känsla på bilderna.

· Limmade blommor ·

Jag har haft en idé länge om att få testa att limma lite blommor på någon. Amanda som är så snäll och går med på mina påhitt lät mig göra det. Jag tycker att det är lite roligt att få leka med blommor på lite nya roliga sätt. Man kan ju faktiskt göra mer än bara vanliga buketter. Det är också kul när projekten blir lite mer utmaning än vad man tänkt sig. Det visade sig att limma blommor i ansiktet på folk inte var så lätt som jag trott. Efter mycket testande med olika lim och tekniker så fick jag det tillslut att funka. Jag tycker att Amanda bär upp blommorna riktigt bra också!

Det var allt för den här fotograferingen, och snart är det väl dags att börja planera inför nästa. Glöm inte bort att gå in och följa min syster på instagram, hon är grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *