Jag klarade det! · Yrkesbeviset

Igår gick jag äntligen upp till prövning med mitt yrkesbevis. Det har varit några månader av mycket arbete, tänkande och planerande men nu är det äntligen över! Jag har lärt mig väldigt mycket genom hela processen. Om jag hade gjort om det så är det mycket som jag hade gjort annorlunda. Just nu är jag bara så glad att det är över och att jag nu kan lägga till yrkesbeviset till mitt CV.

Svenskt tenn - Baranquilla

· Buketten ·

Hela mitt arbete blev lite av en färgexplosion, vilket är lite märkligt med tanke på att jag inte är så färgglad själv. Jag hämtade dock min inspiration från tyget som ni har sett några bilder upp. Tyget Baranquilla, av Josef Frank, är väldigt färgglatt så jag tycker ändå att jag fångade den känslan och färgskalan. Buketten blev ungefär som jag hade tänkt mig, det är alltid lite grejer som blir annorlunda när man jobbar under press.

· Installationen ·

Såhär blev slutresultatet av min installation. Jag måste nog säga att installationen var roligast att göra. Det är väldigt sällan man får göra lite galna och stora arbeten. Processen men installationen har gått mycket fram och tillbaka. Det slutgiltiga resultatet är inte det som jag hade tänkt mig från början. Men jag fick ihop det till slut och det blev bra, även om det inte alltid blir som man tänkt.

Det var någon av domarna som sa åt mig att titta på skärmen underifrån. Det hade jag inte ens tänkt på. Men jag måste säga att den blev väldigt vacker även underifrån! Nu ska jag sitta och njuta under min blommande lampskärm den tiden då blommorna fortfarande håller sig!
Tack för att ni har följt mig på min resa till mitt yrkesbevis, nu tar jag och vilar ut lite och sen hoppas jag på nya projekt och spännande utmaningar.

6 kommentarer på “Jag klarade det! · Yrkesbeviset

  1. Stort grattis Lina och grymt jobbat ! Dina arbeten är superfina, men det är de alltid Tack för att du delar med dig av dina fantastiska bilder både nu och annars. Hade gott!
    Kram Carina

  2. Wopwop – grattis till beviset! Och oj vilken snygg installation! verkligen underbart fin. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *